#NuortenNurmes/ajankohtainen/oikopolku

#NuortenNurmes/lyhyesti

GAM3 LAD3 Nurmes lanit
21.-23.8.2020 >>

#NuortenNurmes-
toiminta

- Nuorten tekemää mediaa
- Nuorten ääni kuuluviin

#osallisuus #vaikuttaminen #yhdenvertaisuus

Ajankohtaista

angle-left Martan fiilikset sisällöntuottaja työstä

Reilu kuukausi on vierähtänyt vauhdilla NuortenNurmes-hankkeen sisällöntuottajana. Alunperin tarkoituksena oli olla töissä kaksi viikkoa, mutta työ vei mukanaan ja sain jatkaa vielä kolme viikkoa.

 

Työssäni olen päässyt tekemään todella monipuolisia juttuja. Olen muun muassa päivitellyt nettisivuja, tehnyt infoa päihteistä ja seksistä sekä juontanut K18 radiota eli Vapaakaistaa perjantai-iltaisin. Olen tutustunut paljon uusiin ihmisiin ja oppinut ihan älyttömästi digitaalisesta nuorisotyöstä ja sisällöntuotannosta.

 

Mieleenpainuvin ja paras työtehtävä on ehdottomasti ollut Vapaakaistan teko. Pidimme perjantaisin radiokanavaa Emmin kanssa Discordissa. Keskustelimme riippuvuudesta, musiikista voimavarana sekä häpeästä. Saimme aikaan todella mielenkiintoisia keskusteluja ja kuuntelimme hyvää musiikkia. Radio-ohjelman sisältöä keräsin pitkin viikkoa ja pyörittelin ajatuksia päässä ennen radiota. Perjantaisin minulla oli joka kerta pieni jännitys päällä päivisin illan radiota miettiessä. Lähetykset sujuivat kuitenkin aina loistavasti!

 

Työssä pääsin toteuttamaan itseäni ja käyttämään taitojani tuottaen vaikka minkälaista sisältöä! Voin lämpimästi suositella jokaista nurmeslaista nuorta osallistumaan NuortenNurmes-hankkeen tapahtumiin ja ohjelmiin. Pidetäänhän nuorten ääni kuuluvissa Nurmeksessa!

 

Hyvät fiilikset jäivät siis ja eihän tästä elämästä koskaan tiedä, päädynkö tänne vielä uudelleen töihin! Toivon kaikille oikein aurinkoista ja rentouttavaa kesää 2020!

Sisältöjulkaisija

NuortenNurmes/Facobook

NuortenNurmes/yhteystiedot

#NuortenNurmes

Henna Kuittinen hankekoordinaattori Kaupungintalo, Kirkkokatu 14, 3. krs 75500 Nurmes 05046 89382 (WhatsApp käytössä) henna.kuittinen(at)nurmes.fi

hankekoordinaattori tavoitettavissa somessa, Discordissa ja puhelimitse arkisin klo 7:00-15:00 Somessa @NuortenNurmes

NuortenNurmes/yhteystiedot

Lisätietoja

Teija Simonen palveluohjaaja 04010 45723 teija.simonen@nurmes.fi
Armi Laukkanen vapaa-aikasihteeri 04010 45107 armi.laukkanen@nurmes.fi

FB syöte/ Nuorisotyö

NuortenNurmes somepainikkeet

Nurmes-chat