#NuortenNurmes/huoltajille/tietoatoiminnasta

Tärkeää tietoa huoltajalle!

Nurmeksen kaupungin #NuortenNurmes-toiminta sai avustuksen Itä-Suomen aluehallintovirastolta digitaaliseen nuorisotyöhön ajalle 6/2019 - 5/2020. Toiminnasta on tavoitteena saada pysyvä osa Nurmeksen kaupungin toimintaa.

#NuortenNurmes-toiminta tarjoaa 13 - 29-vuotiaille nurmeslaisille nuorille osallisuuden ja vaikuttamisen keinoja digitaalisesti. Ajatuksena on, että kaikki nuoret pääsevät yhdenvertaisesti osallistumaan ja vaikuttamaan Nurmeksessa.

NuortenNurmes-sivustolle ja NuortenNurmes some-kanaviin toivotaan nuorten tekemää #NuortenNurmes-mediaa. Media voi olla blogitekstejä, mielipidekirjoituksia, tietoartikkeleja, videoita, vlogeja, valokuvia... Ihan mitä nuori ikinä keksiikään. Nuorten tekemän #NuortenNurmes-median lisäksi nuortennurmes-sivusto ja somekanavat tarjoavat ajankohtaista ja tärkeää tietoa nuorille. NuortenNurmes-sivustolla on myös tarjolla tärkeitä yhteystietoja nuorille.

Nuorille on laadittu ohjeistukset ja säännöt mediatuottamiseen.
Ne löytyvät täältä!

#osallisuus #vaikuttaminen #yhdenvertaisesti

#NuortenNurmes-toiminnasta voit lukea tarkemmin täältä!

Alhaalta löytyy hankekoordinaattorin yhteystiedot. Mikäli kysyttävää ilmenee, ottakaa yhteyttä! :)

 

 

NuortenNurmes/yhteystiedot

Lisätietoa toiminnasta

Henna Kuittinen hankekoordinaattori, Nurmeksen kaupunki Kaupungintalo, Kirkkokatu 14, 3. krs 75500 Nurmes 05046 89382 (WhatsApp käytössä) henna.kuittinen(at)nurmes.fi

hankekoordinaattori tavoitettavissa somessa, Discordissa ja puhelimitse arkisin klo 7:00-15:00 Somessa @NuortenNurmes

Selma Osmala nuorisotyöntekijä, Nuorten Kulma Kirkkokatu 18, 2 krs 75500 Nurmes 0400708827 selma.osmala(at)nurmes.fi

#NuortenNurmes/huoltajille/suostumuslomake

Alle 18-vuotiaan tuottamaan #NuortenNurmes-median julkaisemiseen tarvitaan huoltajan lupa.

Mikäli alaikäinen lapsesi kiinnostuu tuottamaan mediaa nuortenurmes.fi -sivustolle tai NuortenNurmes some-kanaviin, pyydämme teitä täyttämään huoltajan suostumuslomakkeen tai lähettämään suostumuksen sähköpostitse henna.kuittinen@nurmes.fi

Lomake

Huoltajan suostumuslomake

Alle 18-vuotiaan tuottamaan #NuortenNurmes-median julkaisemiseen tarvitaan huoltajan lupa. #NuortenNurmes-media voi olla kuvia, tekstiä, videoita.. jossa nuori esiintyy.

Videoita, kuvia, tekstiä tai muita teoksia NuortenNurmes-sivustolla tai sosiaalisessa mediassa.