NuortenNurmes/Nuorten-tekemat-jutut/Hyva-tyyppi/esittely

Maailma on täynnä hyviä tyyppejä!

Nurmeslaiset nuoret jututtavat nurmeslaisia hyviä tyyppejä - opettajia, ohjaajia, nuorisotyöntekijöitä, päättäjiä... Hyviä tyyppejä on ihan hurjan paljon!
Hyvä tyyppi-toimittajat haastattelevat nurmeslaisia hyviä tyyppejä ja tekevät heistä juttuja, jotka julkaistaa mm. Nurmeksen kaupungin NuortenNurmes-nettisivuilla ja NuortenNurmes some-kanavilla.

Hyvä tyyppi juttu julkaistaan kerran kuukaudessa!

Mikäli sinulla on mielessä hyvä tyyppi, miksipä et tekisi hänestä juttua?! :)

angle-left

Blogit (Hyvä tyyppi!)

Nanna Meriläinen, opinto-ohjaaja

Millainen on hänen mielestä hyvä tyyppi? " Aito ja oma itsensä, hyvä huumorintaju, eikä esitä mitään."

 
Helmikuun hyvä tyyppi haastatteluun pääsi kirkkokadun koulun opinto-ohjaaja Nanna Meriläinen. Meriläinen kertoi olevansa kotoisin Nurmeksesta. Hän oli aina tiennyt haluavansa olla opettaja. Lukion jälkeen Meriläinen haki kolme kertaa yliopistoon ennen kuin pääsi sisään. Yliopistossa hän kävi luokanopettajan opinnot, joista jatkoi opinto-ohjaajan koulutuksiin. Lukion ja yliopiston lisäksi hän on opiskellut kasvatustieteiden maisteriksi, avoimessa yliopistossa ja ammattikorkeassa.
Kysyimme mitä vinkkejä Meriläisellä olisi antaa yhdeksäs luokkalaisille jatko-opintoihin. "Tekee omalta kannalta hyvän ja järkevän päätöksen, eikä muiden kannalta. Harkitsee tarkasti päätöksen." Hän tuumaili.
Meriläisellä oli monia lyhyitä sijaisuuksia Joensuussa, ravintolassa, hotellissa, kahviossa sekä porokylän koulussa luokanopettajana. Kesätöissä hän on ollut mm. keräämässä mansikoita.
Lopuksi kysyimme millainen on hänen mielestä hyvä tyyppi. " Aito ja oma itsensä, hyvä huumorintaju, eikä esitä mitään."Meriläinen toteaa.
 
 
- Iida ja Anna, 11.2.2020
 
 
 
 

Lisää kommentteja

Lisää blogeja.

Petri Hirvonen, musiikin lehtori

...

Susanna Tolvanen: Nuorisotyö, rippikoulutyö ja varhaisnuorisotyö

Kävimme tällä kertaa haastattelemassa seurakunnan työntekijää Susanna Tolvasta. Hän on käynyt...