NuortenNurmes/Nuorten-tekemat-jutut/Hyva-tyyppi/esittely

Maailma on täynnä hyviä tyyppejä!

Nurmeslaiset nuoret jututtavat nurmeslaisia hyviä tyyppejä - opettajia, ohjaajia, nuorisotyöntekijöitä, päättäjiä... Hyviä tyyppejä on ihan hurjan paljon!
Hyvä tyyppi-toimittajat haastattelevat nurmeslaisia hyviä tyyppejä ja tekevät heistä juttuja, jotka julkaistaa mm. Nurmeksen kaupungin NuortenNurmes-nettisivuilla ja NuortenNurmes some-kanavilla.

Hyvä tyyppi juttu julkaistaan kerran kuukaudessa!

Mikäli sinulla on mielessä hyvä tyyppi, miksipä et tekisi hänestä juttua?! :)

angle-left

Blogit (Hyvä tyyppi!)

Timo Oravainen, teknisentyön opettaja Kirkkokadun koululla

"Nauttikaa nuoruudeesta! Tavoittele haaveita, mahdollisuudet on mihin vain kunhan jaksaa nähdä vaivaa."  Toivoi Timo kaikille nuorukaisille.

Haastattelimme Kirkkokadunkoulun teknisen työn opettajaa Timo Oravaista. Hän on kotoisin Kuopiosta. Timo sai hyvän työpaikan Nurmeksesta, joten muutti Nilsiään josta hänellä noin 80 kilometrin matka suuntaansa koululle. " Eli 160km autolla ajoa päivässä vain oppilaiden riesaksi " Timo naurahti.

Koulutukseltaan Timo on käynyt Kasvatustieteen maisterin tutkinnon yliopistossa, jota hän tarvitsee opettajana, sekä sen lisäksi erä- ja luonto-oppaan koulutuksen. Hän on työskennellyt opettajana Helsingissä kolmetoista vuotta. Nurmeksessa opetusvuosia on tullut  kolme vuotta. Timo on työskennnellyt myös monissa muissa ammateissa, kuten talonmiehenä ja siivoojana.

Vapaa-aikana Oravainen pelaa Pokemon go.ta, salibandya, erähommia, sekä muita luonnonläheisiä asioita ja tietysti pihan kunnostamista.

Kun Timo oli yhdeksännellä luokalla, hän ajatteli olevansa tulevaisuudessa kokki. Lukiossa ajatukset muuttuivat ja hän haki biologiksi, mutta ei päässyt sisään joten päätyi lopulta eräopaan opetuspuolelle. Siitä ura jatkui opettamiseen.

Kysyimme myös millaisia terveisiä Timolla on nuorille.

"Nauttikaa nuoruudeesta! Tavoittele haaveita, mahdollisuudet on mihin vain kunhan jaksaa nähdä vaivaa."  Toivoi Timo kaikille nuorukaisille.

Valitsimme Timon hyväksi tyypiksi, koska hän on suurimman osan oppilaan mielestä hyvä ja hauska opettaja, sekä esimerkiksi opettajien esittelyssä hän sai eniten suosion-osoitusta.

-Anonyymi kirjoittaja

Lisää kommentteja

Lisää blogeja.

Johanna Nevalainen, englannin ja ruotsin kielen lehtori

...