Nuorten-tapahtumat/yhteystiedot

Lisätietoa tapahtumasta

Selma Osmala nuorisotyöntekijä, Kirkkokatu 18, 2 krs 75500 Nurmes 0400 708 827 selma.osmala(at)nurmes.fi
Henna Kuittinen hankekoordinaattori, Nurmeksen kaupunki Kirkkokatu 14, 3 krs 75500 Nurmes 05046 89382 henna.kuittinen(at)nurmes.fi

#NuortenNurmes/lanitus/tietoa-huoltajille

Tietopaketti huoltajille

Mitkä ihmeen lanit?

Lanit on tapahtuma, johon kokoonnutaan viettämään aikaa verkkopelaamisen merkeissä. Tapahtumaan osallistuvien tietokoneet ja laitteet ovat yhteisessä lähiverkossa, joka mahdollistaa yhdessä pelaamisen.

GAM3LAD3 lanitustapahtumaan otetaan oma tietokone tai pelikonsoli mukaan. Myös omia pelejä voi tuoda tullessa.

Tapahtuma on tarkoitettu 13 - 20-vuotiaille (myös myöhemmin tänä vuonna 13-vuotta täyttävät pääsevät mukaan).


Ilmoittautuminen 

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa maanantaina 20.1. klo 15:00 alkaen. Alle 18-vuotias täyttää ilmoittautumislomakkeen yhdessä huoltajan kanssa. Ilmoittautumislomakkeen yhteydessä täytetään lupalomake, johon tulee huoltajan suostumus ja yhteystiedot.
Huomioithan, että kaikki lomakkeen vaaditut kohdat on täytetty huolellisesti. Kun lomake on täytetty ja lähetetty, olet ilmoittautunut mukaan laneihin.

Huoltajalle lähetetään tietoa tapahtumasta sähköpostitse tai viestillä.

Ilmoittautumaan >>


Turvallisuus

 

Tapahtumassa on paikalla nuorisotyöntekijöitä ja muita aikuisia valvojina. T apahtuman aikana tapahtuma-alue on suljettu ulkopuolisilta. Ohjaajat valvovat, että asiattomia henkilöitä ei liiku tapahtumapaikassa. Poistuminen ulkotiloihin on kiellettyä aikaväillä 23:00 - 08:00. Tapahtumassa tarjotaan ilta- ja aamupalat.

 

Tapahtumaan on laadittu säännöt. Ne löydät täältä!

Tapahtuma on täysin päihteetön!


 Tapahtuman ohjelma

17:00 - 23:00 avoin tapahtuma kaikille nuorille Hyvärilässä (ei ennakkoilmoittautumisia), mm. tutustumista laneihin + muuta ohjelmaa. Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin

22:00 - 12:00 (to-pe) Lanit (ennakkoilmoittautumiset tähän), tarkempi ohjelma lähetetään osallistujille.

Tapahtumassa on järjestetty erikseen nukkumistila, jos osallistujat haluavat välillä levätä.


Pelien ikärajat

Ohjaajat valvovat, että osallistujat pelaavat vain pelejä, jotka ovat ikärajan puitteissa heille sopivia. Kuitenkin ikärajat 3-16 sallivat muutaman vuoden jouston mikäli paikalla on täysi-ikäinen henkilö ohjaavassa roolissa.

Vain aikuisille tarkoitetuissa peleissä ei joustovaraa ole ja yli 18-vuotiaille on tehty oma pelialue, jossa pelataan PEGI 18 pelejä. K-18 alueelle on alaikäisiltä pääsy kielletty ja alue on rakennettu siten, ettei alaikäiset pääse seuraamaan PEGI 18 pelejä.

Lue lisää pelien ikäraja-asioista:
https://www.kavi.fi/fi/meku/ikarajat

#NuortenNurmes/LAN-tapahtuma/info-huoltajille