Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Menestyneiden urheilijoiden, valmentajien, urheilujohtajien ja urheiluseurojen stipendit

Menestyneiden urheilijoiden, valmentajien, urheilujohtajien ja urheiluseurojen stipendit

Stipendit vuoden 2019 saavutuksista ovat seurojen/yhdistysten haettavana 31.12.2019 mennessä.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa hyvinvointipalveluihin, Kirkkokatu 14, 75500 Nurmes tai vapaa-aikasihteerille puh. 04010 45107 tai armi.laukkanen(at)nurmes.fi.

Hyvinvointilautakunnan ohjeet stipendien myöntämiseksi

Urheilijastipendin saamisen edellytyksenä on, että urheilija joko edustaa nurmeslaista seuraa tai hän asuu vakituisesti Nurmeksessa. Urheilijastipendit myönnetään olympialajeissa saavutetusta menestyksestä.

Toimihenkilöstipendin myöntämisen edellytyksenä on, että henkilö toimii nurmeslaisessa urheiluseurassa. Stipendin saajan kotikunta voi olla muukin kuin Nurmes.       

Vuoden urheilija tai joukkue

Hyvinvointilautakunta voi valita yhden menestyneen urheilijan tai joukkueen vuoden urheilijak­si.

Vuoden valmentaja/ohjaaja/urheilujohtaja/urheiluseura

Vuoden valmentajaksi/ohjaajaksi/urheiluseuraksi tai urheilujohtajaksi voidaan valita valmennuksessa tai nuorison ohjauksessa ansioi­tunut urheiluvalmentaja, -ohjaaja, -seura tai -johtaja.

Palkittavia muistetaan seuraavaan vuoden tammikuussa järjestettävässä kahvitilaisuudessa. Jär­jestelyistä vastaa stipendi ym. -kuluineen hyvinvointilautakunta.

Hakumenettely

Stipendit julistetaan haettavaksi kunkin kalenterivuoden lopussa paikallislehdessä. Kirjallisten hakemusten viimeinen jättöpäivä on 31.12.2019.

Stipendin hakijana voi toimia urheiluseura tai yksityinen henkilö.

Hyvinvointilautakunta voi perustellusta syystä palkita vapaa-aikasihteerin valmistelun pohjalta myös sellaisen menestyneen urheilijan, joukkueen, valmentajan tai urheilujohtajan, jolle ei ole haettu stipendiä tai jonka osalta hakemus on ollut puutteellinen tai myöhässä.

 

Katso ohjeet kokonaisuudessaan alla olevasta linkistä.