Nuorten-tapahtumat/yhteystiedot

Lisätietoa tapahtumasta

Selma Osmala nuorisotyöntekijä, Kirkkokatu 18, 2 krs 75500 Nurmes 0400 708 827 selma.osmala(at)nurmes.fi
Henna Kuittinen hankekoordinaattori, Nurmeksen kaupunki Kirkkokatu 14, 3 krs 75500 Nurmes 05046 89382 henna.kuittinen(at)nurmes.fi

#NuortenNurmes/lanitus/tietoa-huoltajille

Tietopaketti huoltajille

Mitkä ihmeen lanit?

Lanit on tapahtuma, johon kokoonnutaan viettämään aikaa verkkopelaamisen merkeissä. Tapahtumaan osallistuvien tietokoneet ja laitteet ovat yhteisessä lähiverkossa, joka mahdollistaa yhdessä pelaamisen.

GAM3LAD3 lanitustapahtumaan otetaan oma tietokone tai pelikonsoli mukaan. Myös omia pelejä voi tuoda tullessa.


Tapahtumapaikka

Tapahtuma järjestetään Nurmeksessa Nuoriso- ja matkailukeskus Hyvärilässä PielisAreenalla.
Tutustu PielisAreenaan täältä

 


Ilmoittautuminen 

Alle 18-vuotias täyttää ilmoittautumislomakkeen yhdessä huoltajan kanssa. Ilmoittautumislomakkeen yhteydessä täytetään lupalomake, johon tulee huoltajan suostumus ja yhteystiedot.
Huomioithan, että kaikki lomakkeen vaaditut kohdat on täytetty huolellisesti. Kun lomake on täytetty ja lähetetty, olet ilmoittautunut mukaan laneihin.

Huoltajalle lähetetään tietoa tapahtumasta sähköpostitse tai viestillä.


Turvallisuus

Tapahtumassa on paikalla nuorisotyöntekijöitä ja muita aikuisia valvojina. Tapahtuman aikana tapahtuma-alue on suljettu ulkopuolisilta. Ohjaajat valvovat, että asiattomia henkilöitä ei liiku tapahtumapaikassa. Poistuminen ulkotiloihin on kiellettyä aikaväillä 23:00 - 08:00.

Tapahtumaan on laadittu säännöt. Ne löydät täältä!

Tapahtuma on täysin päihteetön!


  Tapahtuman ohjelma

 


Ruokailut


 

Pelien ikärajat

Ohjaajat valvovat, että osallistujat pelaavat vain pelejä, jotka ovat ikärajan puitteissa heille sopivia. Kuitenkin ikärajat 3-16 sallivat muutaman vuoden jouston mikäli paikalla on täysi-ikäinen henkilö ohjaavassa roolissa.

Vain aikuisille tarkoitetuissa peleissä ei joustovaraa ole ja yli 18-vuotiaille on tehty oma pelialue, jossa pelataan PEGI 18 pelejä. K-18 alueelle on alaikäisiltä pääsy kielletty ja alue on rakennettu siten, ettei alaikäiset pääse seuraamaan PEGI 18 pelejä.

Lue lisää pelien ikäraja-asioista:
https://www.kavi.fi/fi/meku/ikarajat

#NuortenNurmes/LAN-tapahtuma/info-huoltajille