tee mediaa /ohjeita

Tule tekemään
#NuortenNurmes-mediaa!

#NuortenNurmes-toiminta kaipailee nuorten tekemiä mediatuotoksia julkaisuiksi. Kaikki nuoria koskevat aiheet ovat tervetulleita.
Tee juttu, haastattelu, tietoartikkeli, blogiteksti, video, vlogi, sarjakuva, runo... Mitä ikinä keksitkään.
Voit lähettää yksittäisiä sisältöjä lomakkeella tai lähteä mukaan mediajengiin.

 

Mahdollisuus järjestää etätapaamisissa, joissa #NuortenNurmes-toiminta tarjoaa ohjausta sisällöntuottamiseen.

Lähetä teoksisi

1. Lähetä teoksesi lomakkeella
2. Jos kysyttävää ilmenee, ota rohkeasti yhteyttä somessa @NuortenNurmes tai puhelimitse 05046 89382 / Whatsapp käytössä
3. Halutessasi saat käyttöösi #NuortenNurmes-toiminnan tietokoneen, kuulokkeet ja tabletin

#NuortenNurmes/NuortenNurmes-media/kanavat

angle-left

Blogit

Martan fiilikset sisällöntuottaja työstä

Reilu kuukausi on vierähtänyt vauhdilla NuortenNurmes-hankkeen sisällöntuottajana. Alunperin tarkoituksena oli olla töissä kaksi viikkoa, mutta työ vei mukanaan ja sain jatkaa vielä kolme viikkoa.

 

Työssäni olen päässyt tekemään todella monipuolisia juttuja. Olen muun muassa päivitellyt nettisivuja, tehnyt infoa päihteistä ja seksistä sekä juontanut K18 radiota eli Vapaakaistaa perjantai-iltaisin. Olen tutustunut paljon uusiin ihmisiin ja oppinut ihan älyttömästi digitaalisesta nuorisotyöstä ja sisällöntuotannosta.

 

Mieleenpainuvin ja paras työtehtävä on ehdottomasti ollut Vapaakaistan teko. Pidimme perjantaisin radiokanavaa Emmin kanssa Discordissa. Keskustelimme riippuvuudesta, musiikista voimavarana sekä häpeästä. Saimme aikaan todella mielenkiintoisia keskusteluja ja kuuntelimme hyvää musiikkia. Radio-ohjelman sisältöä keräsin pitkin viikkoa ja pyörittelin ajatuksia päässä ennen radiota. Perjantaisin minulla oli joka kerta pieni jännitys päällä päivisin illan radiota miettiessä. Lähetykset sujuivat kuitenkin aina loistavasti!

 

Työssä pääsin toteuttamaan itseäni ja käyttämään taitojani tuottaen vaikka minkälaista sisältöä! Voin lämpimästi suositella jokaista nurmeslaista nuorta osallistumaan NuortenNurmes-hankkeen tapahtumiin ja ohjelmiin. Pidetäänhän nuorten ääni kuuluvissa Nurmeksessa!

 

Hyvät fiilikset jäivät siis ja eihän tästä elämästä koskaan tiedä, päädynkö tänne vielä uudelleen töihin! Toivon kaikille oikein aurinkoista ja rentouttavaa kesää 2020!

Lisää kommentteja

Lisää blogeja.

4H-yrittäjien kesä -blogiteksti

Se tapahtui toukokuussa. Näimme ilmoituksen Ikolan kesäkahvion pitämisestä, jonne ...

Kesätöissä sisällöntuottajana

Kesäloman ensimmäinen viikko on mukavasti juuri alkanut. Olen aloittanut kesätyöt Nuorten...