tee mediaa /ohjeita

Tule tekemään
#NuortenNurmes-mediaa!

#NuortenNurmes-toiminta kaipailee nuorten tekemiä mediatuotoksia julkaisuiksi. Kaikki nuoria koskevat aiheet ovat tervetulleita.
Tee juttu, haastattelu, tietoartikkeli, blogiteksti, video, vlogi, sarjakuva, runo... Mitä ikinä keksitkään.
Voit lähettää yksittäisiä sisältöjä lomakkeella tai lähteä mukaan mediajengiin.

 

Mahdollisuus järjestää etätapaamisissa, joissa #NuortenNurmes-toiminta tarjoaa ohjausta sisällöntuottamiseen.

Lähetä teoksisi

1. Lähetä teoksesi lomakkeella
2. Jos kysyttävää ilmenee, ota rohkeasti yhteyttä somessa @NuortenNurmes tai puhelimitse 05046 89382 / Whatsapp käytössä
3. Halutessasi saat käyttöösi #NuortenNurmes-toiminnan tietokoneen, kuulokkeet ja tabletin

#NuortenNurmes/NuortenNurmes-media/kanavat

Blogit

Itsenäistymisen aika

Muutin suoraan yläasteelta Kuopioon ja aloitin täällä lukion, vaikka Nurmeksessakin olisi ollut lukio. Kuitenkin asuttuani kakkosluokasta lähtien siellä, päätin, että nyt on aika kotiutua jonnekin muualle, missä olisi uusia ihmisiä ja iso lukio. Näin myös tein. (painamalla otsikkoa voit lukea koko jutun).

Me hörpitään tässä kahvia ja samalla ajateltiin kirjoitella teille pikku juttu. Nimittäin.. Kyliltä kuulu juttuja, että joillakin nuorilla on lähtenyt homma lapasesta ja on tullu aiheutettua muille harmaita hiuksia. Tarkoitetaan nyt siis Närreen kierrätyksen tietokonepisteellä tehtyjä tihutöitä.  #onksjärkee? Kun homma ei siellä ole ...

Yksi nuorisovaltuustokausi on taas loppumaisillaan ja uuden valtuuston valinta edessä. Lyhyesti kerrottuna nuorisovaltuusto eli nuva on nuorten vaikuttamiskanava Nurmeksessa... Klikkaamalla otsikkoa, voit lukea koko blogitekstin! :)

— Merkintöjä per sivu
Näytetään tulokset 41 - 43 / 43